Ημερίδα βάδην η Αθλοκίνηση με βραβεύσεις

25/02/2017 - 21:25

Με συμμετοχή έκπληξη τριάντα ενός βαδιστών και βαδιστριών της Αθλοκίνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η 1η Ημερίδα Βάδην, που γίνεται ποτέ στο νησί μας, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα εποχή για το αγώνισμα στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο. Σκοπός εξάλλου των προπονητών του συλλόγου είναι η δημιουργία μιας σχολής στο συγκεκριμένο αγώνισμα, που θα αποτελέσει πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα των 2000μ, 3000μ και 5000μ με συμμετοχές από παιδιά 7 έως και 18 ετών. Με το πέρας των αγώνων δόθηκαν διπλώματα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, μετάλλια σε δύο παιδιά μικρών ηλικιών για την καλύτερη τεχνική (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και τρία τιμητικά βραβεία, ένα στην Όλγα Φιάσκα για την κατάρριψη το 2016 του παλλεσβιακού ρεκόρ στα 3000μ, ένα στην Δέσποινα Κελεμένη για το επίσης παλλεσβιακό ρεκόρ που κατέρριψε στα 10.000μ την χρονιά που μας πέρασε και ένα στην παλιά πρωταθλήτρια του αγωνίσματος κ. Μαριάννα Γκάγκα, η οποία είχε μέχρι πέρυσι στην κατοχή της το ρεκόρ στα 10.000μ.

Συγκινητική η στιγμή που η νέα κάτοχος του ρεκόρ, Δέσποινα Κελεμένη, βράβευσε την απερχόμενη κάτοχο, Μαριάννα Γκάγκα και μητέρα της πολύ ταλαντούχας νεαρής βαδίστριας της Αθλοκίνησης Σοφίας Βαλιοντή. Σημαντική επίσης στιγμή της διοργάνωσης ήταν και η χορηγία του κ. Χρήστου Τσαλίκη, πατέρα της ταλαντούχας εμποδίστριας Βικτώριας Τσαλίκη, ενός ζευγαριού αθλητικών παπουτσιών σε καθεμιά από τις δύο πρωταθλήτριες του συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey