Άδικος αποκλεισμός για Κεραμιδά

28/02/2017 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2017 - 12:55

Εκτός αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έμεινε τελικά η Γρηγορία Κεραμιδά, σε μια εντελώς άδικη απόφαση από πλευράς ΣΕΓΑΣ, από τη στιγμή που η Καλλονιάτισσα σπρίντερ έχασε μόλις για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το όριο πρόκρισης στα 60μ των γυναικών.

Η πρωταθλήτρια από τη Λέσβο πέτυχε επίδοση 7.31 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ το όριο ήταν 7.30. Σύμφωνα με τις λίστες εγγραφής, άλλωστε, η επίδοση της ήταν η 18η από τις 42, που δήλωσαν συμμετοχή. Όμως, ξεκάθαρα, από τη στιγμή που είχε πιάσει το όριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν υπήρχε ζήτημα συμμετοχής της, παρά μόνο με απόφαση του ΣΕΓΑΣ, που προτίμησε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αφού αποστολές έως επτά αθλητών καλύπτονται εξ' ολοκλήρου από τους διοργανωτές.

Σίγουρα, η Γρηγορία Κεραμιδά θα μπορούσε να βρίσκεται στο κορυφαίο ευρωπαϊκό ραντεβού στον κλειστό στίβο, ενώ αναμφίβολα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, διεκδικώντας ένα ατομικό ρεκόρ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το Σάββατο, αλλά έπεσε πάνω σε μια διοργάνωση… φιάσκο και ιδίως στα σπριντ το πρόβλημα ήταν σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει απογοήτευση, από τη στιγμή που η συμμετοχή σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση χάθηκε για τόσο λίγο, αλλά έτσι κι αλλιώς ο κλειστός στίβος δεν ήταν προτεραιότητα για την Κεραμιδά, που στο εξής θα συγκεντρωθεί στην προετοιμασία της για τον ανοικτό στίβο και τα 200μ, που είναι άλλωστε και το αγαπημένο της αγώνισμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey