Ξανά στην 6η θέση η Φιάσκα!

05/03/2017 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2017 - 17:58

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που εκπροσώπησαν το νησί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, στα Τρίκαλα, το πρωί της Κυριακής. Σε μια διοργάνωση, που ανοίγει παραδοσιακά την αυλαία των εγχώριων πρωταθλημάτων στον ανοικτό στίβο, η Λέσβος απέδειξε ότι έχει και παρόν, αλλά και μέλλον. 

Η Μιχαέλα Φιάσκα έλαβε μέρος στην κατηγορία νεανίδων και επανέλαβε το περσινό της κατόρθωμα, κατακτώντας την 6η θέση με 15:15.0 μεταξύ 23 αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο από φέτος, σπουδάζοντας στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα, επιστρέφοντας με μια ιδιαιτέρως τιμητική θέση στο απαιτητικό αγώνισμα των 4.000μ, το οποίο κέρδισε η Φλώρου (Νίκη Βόλου) με 14.29. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 6η θέση της Φιάσκα την κατατάσσει στις αξιολογημένες αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ, με την Ομοσπονδία να της καλύπτει ως ανταμοιβή τα έξοδα μετακίνησης για τον αγώνα της. 

Δύο ακόμη αθλητές της Αθλοκίνησης αγωνίστηκαν στις κατηγορίες κορασίδων και παίδων, αντίστοιχα, αν και ηλικιακά αντιμετώπισαν ουσιαστικά αθλητές τρία χρόνια μεγαλύτερούς τους. Η Κασσάνδρα Ντερβίση ήταν εξαιρετική στα 3.000μ, τερματίζοντας σύμφωνα με επίσημα αποτελέσματα στην 28η θέση με 13:10.0 ανάμεσα σε 86 αθλήτριες. Εξίσου ελπιδοφόρα ήταν και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Θεριουδάκη στα 4.000μ, ο οποίος κατετάγη στην 36η θέση με 13:39.0 μεταξύ των 101 συμμετεχόντων στην κατηγορία του. Και οι δύο αθλητές απέδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μοναδικός άτυχος ο Ταξιάρχης Νησιώτης, που ενώ είχε δηλωθεί να αγωνιστεί στους παίδες, έμεινε τελικά στη Μυτιλήνη λόγω ίωσης. Τους τρεις αθλητές μας συνόδευσε στα Τρίκαλα ο προπονητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Γρηγόρης Κοντός, που μιλώντας στο "SL" δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τους: "Τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. Η Μιχαέλα κατάφερε να επαναλάβει την περσινή της διάκριση, παρά το γεγονός ότι είχε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία της, ενώ τόσο η Κασσάνδρα όσο και ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερους ηλικιακά, κάνοντας έναν αξιόλογο αγώνα και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey