Φιάσκα και Κελεμένη στο "Patras Race Walking Festival"

07/03/2017 - 11:42

Δύο πρωταθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, η Δέσποινα Κελεμένη και η Όλγα Φιάσκα, θα λάβουν μέρος στο διεθνές φεστιβάλ βάδην, που διοργανώνεται στην Πάτρα, σε δημόσια οδό, την Κυριακή 12 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Πρόκειται για έναν αγώνα ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αποτελεί κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στη Φλώρινα.

Οι διοργανωτές έχουν χαράξει μια κυκλική διαδρομή συνολικού μήκους 1.000μ (2x500μ), στο κέντρο της Πάτρας. Την ευθύνη του Patras Race Walking Festival έχει η ΑΕΠ Ολυμπιάς, ένα σωματείο με παράδοση στο αγώνισμα του βάδην, που έχει αναδείξει πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Η εκκίνηση θα δοθεί στην οδό Αγίου Ανδρέου και τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα ακόλουθα: 20χλμ (Α/Γ), 10χλμ (Ε/Ν), 10χλμ (Π), 5χλμ (Κ),5 χλμ (ΠΠΑ), 3χλμ (ΠΠΑ' κ ΠΠΒ'). 

Ευχόμαστε στα κορίτσια να πραγματοποιήσουν έναν πολύ καλό αγώνα, που θα τους δώσει μια θέση στην εθνική ομάδα, φέρνοντας τη Λέσβο για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο μιας διεθνούς διοργάνωσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey