Κοντός: «Στοχεύουμε σε υψηλές διακρίσεις»

09/03/2017 - 17:08 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2017 - 17:16

Δύο πρωταθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, η Δέσποινα Κελεμένη και η Όλγα Φιάσκα, θα λάβουν μέρος στο διεθνές φεστιβάλ βάδην, που διοργανώνεται στην Πάτρα, σε δημόσια οδό, την Κυριακή 12 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο προπονητής τους, Γρηγόρης Κοντός, μιλώντας στην εφημερίδα «Εμπρός» επεσήμανε ότι και οι δύο στοχεύουν σε πολύ υψηλές θέσεις, διευκρινίζοντας: «Αυτή τη στιγμή, γίνεται μια απίστευτη θυσία ώστε να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο αγώνα οι δύο αθλήτριες. Το κόστος μεταφοράς και διαμονής είναι σημαντικό, καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το σύλλογο και δεν υπάρχει η παραμικρή συνεισφορά από τον ΣΕΓΑΣ, αφού πρόκειται για αγώνα – κριτήριο ως προς τη στελέχωση της εθνικής. Η Αθλοκίνηση θα είναι σίγουρα ένα από τα ελάχιστα περιφερειακά σωματεία, που θα εκπροσωπηθεί στον αγώνα, πέραν των συλλόγων στην ηπειρωτική Ελλάδα που μπορούν να μεταβούν στην Πάτρα οδικώς. Για εμάς, το σημαντικότερο όλων, είναι πως η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση αποτελεί επένδυση για τις ίδιες τις αθλήτριες. Η Φιάσκα, όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να χτυπήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ και η Κελεμένη διεκδικεί 2η ή 3η θέση στην κατηγορία της. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα πάνε δύο αθλήτριες σε κάθε κατηγορία από την Ελλάδα, αλλά ακόμα και η 3η-4η θέση θα αγωνιστεί στη διοργάνωση, εκτός συναγωνισμού όμως.»

Σημειώνεται ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί φέτος στις 18 Μαρτίου, στη Φλώρινα και αναμφίβολα η εμπειρία από τη συμμετοχή σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση είναι εξαιρετική σημαντική για τα επόμενα μεγάλα αθλητικά ραντεβού στο προσεχές μέλλον.

Φωτογραφία | kalloninews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey