Στο Βαλκανικό, Φιάσκα και Κελεμένη

30/03/2017 - 09:09 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2017 - 09:23

Δεν έχουν σταματημό οι επιτυχίες στον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου και ειδικά στο βάδην, το οποίο καλλιεργείται με ιδιαίτερο ζήλο τα τελευταία χρόνια.

Το νησί μας θα εκπροσωπηθεί με δύο αθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, που θα διεξαχθεί φέτος στη Φλώρινα (18/4) οι οποίες θα φορέσουν τα γαλανόλευκα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, η Όλγα Φιάσκα θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και θα αντιμετωπίσει στα 5.000μ κορασίδων τις κορυφαίες αθλήτριες των βαλκανικών χωρών.

Στη Φλώρινα θα βρεθεί όμως και η Δέσποινα Κελεμένη, που θα λάβει μέρος εκτός συναγωνισμού στα 10.000μ νεανίδων. Η Ομοσπονδία έκρινε θετικά την υπερπροσπάθεια της και την συμπεριέλαβε στην αποστολή, όμως με δεδομένο ότι έχει μόνο δύο θέσεις διαθέσιμες ανά κατηγορία, αναγκαστικά θα συμμετάσχει για την απόκτηση εμπειριών.

Μαζί τους στη Φλώρινα θα είναι και ο προπονητής της Αθλοκίνησης, Γρηγόρης Κοντός, που επιλέχθηκε από τον ΣΕΓΑΣ να βρίσκεται στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey