Διέπρεψε η Λέσβος στο Βαλκανικό του βάδην!

08/04/2017 - 22:45 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2018 - 23:21

Σπουδαία ημέρα για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου και ιδιαίτερα για το αγώνισμα του βάδην, αφού δύο πρωταθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα.

Η Όλγα Φιάσκα κατέκτησε με το εθνόσημο την 6η θέση στα 5.000μ της κατηγορίας κορασίδων, σημειώνοντας επίδοση 25.51, στην πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, δείγμα της σημαντικής της προόδου και φυσικά όσων θα επακολουθήσουν σε επίπεδο διακρίσεων προσεχώς.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η Δέσποινα Κελεμένη, εκτός συναγωνισμού αφού ήταν η τέταρτη αθλήτρια από την Ελλάδα στην κούρσα. Η πρωταθλήτριά μας αγωνίστηκε στα 10.000μ της κατηγορίας νεανίδων και τερμάτισε ουσιαστικά στην 5η θέση με 53.01. Ο χρόνος της αυτός μάλιστα απείχε μόλις τρία δευτερόλεπτα από το δικό της ρεκόρ, που είναι άλλωστε και παλλεσβιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις Ελληνίδες που τερμάτισαν μπροστά από τη Δέσποινα είναι μεγαλύτερες ηλικιακά, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά της.

Στη Φλώρινα ήταν μαζί με τις δύο πρωταθλήτριές μας ο προπονητής τους στην Αθλοκίνηση, Γρηγόρης Κοντός. Η Λέσβος πρωταγωνιστεί στον κλασικό αθλητισμό και ιδιαιτέρως στο βάδην, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται άλλωστε από τις εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Αυτή ήταν η πρεμιέρα των μεγάλων διοργανώσεων τυπικά, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για επιτυχίες και στους επόμενους μήνες. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey