Στη Λέσβο η αθλητική συνάντηση νέων Β. Αιγαίου

13/04/2017 - 15:13

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου είχε χθες η Περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσία του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γεώργιου Καμπούρη, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου σε θέματα αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κ. Μ. Ντουντούλα, του τεχνικού συμβούλου κ. Στ. Μακαρώνη και των μελών κ. Ευ. Μωραΐτη και Π. Δεμερτζή.

Θέμα συζήτησης αφορούσε η συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του ΣΕΓΑΣ της πρώτης «Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου», η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου αθλητικού και πολιτιστικού θεσμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπου κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί θα συναντώνται οι νέοι του Βορείου Αιγαίου για να συμμετέχουν σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Η Περιφερειάρχης, δήλωσε σχετικά: «Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά μας, με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey