Στο "Athens Street Pole Vault" ο Χατζίου!

29/05/2017 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2017 - 17:57

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Μυτιληνιός άλτης του επί κοντώ, Πέτρος Χατζίου, θα λάβει μέρος στο "Athens Street Pole Vault" που διοργανώνεται στην Πλατεία Συντάγματος το απόγευμα (17:15) της Πέμπτης (2/6) για πέμπτη φορά, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και πολλών γνωστών Ευρωπαίων.

Ανάμεσά τους, ο 25χρονος Ρώσος Ιλία Μούντροβ, ένας εκ των ανερχόμενων αθλητών στο επί κοντώ με ατομικό ρεκόρ 5,80μ, αλλά και δύο καταξιωμένοι Γερμανοί αθλητές. Ο Τόμπιας Σέρμπαθ, με ατομικό 5,76μ και ο Κάρστεν Ντίλα με 5,73μ. Επιπρόσθετα, ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μαλίκιν που ήταν "ασημένιος" το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ18, έχοντας ατομικό ρεκόρ 5,70μ. Τη λίστα των ξένων αθλητών συμπληρώνει ο Δανός Ράσμους Γιόργκενσεν με ατομικό ρεκόρ 5,63μ.

Από ελληνικής πλευράς, κεντρικό πρόσωπα θα είναι αναμφίβολα ο Κώστας Φιλιππίδης που έχει στο βιογραφικό του τον παγκόσμιο τίτλο του 2014, αλλά και οι Εμμανουήλ Καραλής, Δημήτρης Πατσουκάκης, Νίκος Νεράντζης, Δημήτρης Καραγιάννης, Βαλεντίνος Νταμοτσίδης και Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος. Ανάμεσά τους θα βρεθεί και ο πρωταθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Πέτρος Χατζίου, που μίλησε στο "SL" για τους στόχους του: "Θα αγωνιστώ και φέτος στο Σύνταγμα, σε έναν αγώνα με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλη την Ευρώπη. Προσωπικά θα επιδιώξω να κάνω μια καλή επίδοση, που θα με ανεβάσει επίπεδο. Φετινός στόχος είναι η εξασφάλιση του ορίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και γι' αυτό στους αγώνες που θα ακολουθήσουν θα κυνηγήσω ένα άλμα στα 5,30μ. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονώ να πάω με τη μεγάλη φόρα για να βάλω τα μεγάλα καντάρια. Γενικά νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να είναι ένας εξαιρετικός αγώνας, αυτό στην Πλατεία Συντάγματος."

 

 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey