Έκτη η Κεραμιδά στο Ευρωπαϊκό Εθνικών Ομάδων

24/06/2017 - 15:24

Αξιοπρεπέστατη, απέναντι σε πολύ δυνατές αθλήτριες, ήταν η Γρηγορία Κεραμιδά που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον τελικό των 100μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων, που διεξάγεται στη Λιλ της Γαλλίας. 

Η πρωταθλήτρια από τη Λέσβο έτρεξε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα, τερματίζοντας στην 6η θέση με επίδοση 11.60, χαρίζοντας σημαντικούς βαθμούς στη χώρα μας, που μάχεται για την εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ κατηγορία της διοργάνωσης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Γαλλίδα C. Zahi με 11.19, στη 2η θέση βρέθηκε η Γερμανίδα G. Luckenkemper με 11.35, ενώ 3η ήταν η Βρετανίδα C. Humphreys με 11.50. Αναμφίβολα, επιδόσεις στα μέτρα της Κεραμιδά για την κατάκτηση μιας ακόμα καλύτερης θέσης. Βέβαια, η Καλλονιάτισσα σπρίντερ θα συνεχίσει να κυνηγά το όριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Λονδίνου, έχοντας όλες τις δυνατότητες για να τα καταφέρει.

Το πιο σημαντικό όλων, όμως, είναι πως η Γρηγορία Κεραμιδά επέστρεψε ακόμα πιο δυνατή στις διεθνείς διοργανώσεις, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για όσα θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey