Μετάλλιο και στο βάδην από τη Φιάσκα!

26/06/2017 - 15:06

Συνεχίζοντας την παράδοση, η Όλγα Φιάσκα πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της, με την 3η θέση στα 5.000μ βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων - κορασίδων.

Η πρωταθλήτριά μας, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, τερμάτισε σε 25:47.96, βελτιώνοντας κατά μία θέση την περσινή της παρουσία στην ίδια διοργάνωση, αποδεικνύοντας πως δεν αποτελεί τυχαία μέλος της εθνικής μας ομάδας. Την πρωτιά πήρε η Φιλτισάκου (Ανατολή Ν. Ιωνίας – 24:41.06) και στη 2η θέση ήταν η Σεφεριάδη (Ολυμπιάς Πατρών – 25:21.31). Εξαιρετική παρουσία στο ίδιο αγώνισμα είχε όμως και η Ελπίδα Σταμπουλή του Αρισβαίου Καλλονής, που τερμάτισε στην 5η θέση με 26:58.40.

Σχολή στον ακοντισμό

Στα χνάρια της Αγγελικής Τσιολακούδη βαδίζουν δύο νεαρές αθλήτριες συλλόγων του νησιού μας, με εξαιρετικές επιδόσεις σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση εντός συνόρων. Η Μέλπω Μπαράκη του Φιλαθλητικού Μυτιλήνης κατέκτησε την 4η θέση στον ακοντισμό «καρφώνοντας» τα ακόντιο στα 46,43μ. Η αθλήτρια του Γιώργου Πάνου πιστοποίησε το μεγάλο της ταλέντο, χάνοντας μια θέση στο βάθρο στην τελευταία βολή από την Γρηγοριάδου (ΣΚΑ Δράμας – 46,66μ), ενώ η Μάλλη (ΑΟ Μυκόνου) που πήρε το χάλκινο είχε καλύτερη βολή μόλις για 2 εκατοστά (46.45)!

Στο ίδιο αγώνισμα, η Βάσω Μητσέλλη της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης κατετάγη στην 6η θέση με βολή στα 43,97μ παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε έντονα τις τελευταίες εβδομάδες από έναν τραυματισμό. Επίσης, η Χριστίνα Καλλοντζή του Φιλαθλητικού Μυτιλήνης πάλεψε σκληρά στον προκριματικό, αλλά δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό, έχοντας καλύτερη βολή στα 34,12μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey