Με έξι αθλήτριες από τη Λέσβο το "8th Athens Walkamp"

04/09/2017 - 14:47 Τελευταία τροποποίηση στις 04/09/2017 - 15:12

Στο 8ο "Athens Walkamp", που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής, συμμετέχουν μεταξύ άλλων και έξι αθλήτριες από τη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, από τις 24 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις και τα αθλητικά δρώμενα η Όλγα Φιάσκα, η Κασσιανή Κουσουνιά, η Δέσποινα Τσακίρη, η Σοφία Βαλιοντή και η Μυρσίνη Ντερβίση από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, καθώς επίσης και η Ελπίδα Σταμπουλή από τον Αρισβαίο Καλλονής.

Τη συγκεκριμένη προετοιμασία σε επίπεδο αθλητών βάδην ακολουθούν κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, αρκετοί αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Λέσβος είναι παρούσα στη διοργάνωση. Πέρυσι, η Όλγα Φιάσκα είχε βρεθεί στην 7η τότε συνάντηση και μέσα από τη νίκη της στην κατηγορία κορασίδων είχε εξασφαλίσει μια θέση για αγώνες βάδην στο Κιάσο της Ελβετίας, εκπροσωπώντας τη "γαλανόλευκη". Γεγονός που αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά, ακόμα και σε εποχές που δεν υπάρχει έντονη αγωνιστική δράση, επιβραβεύεται σε κάθε ευκαιρία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey