Τριάδα αθλητριών στην προεθνική κορασίδων

17/10/2017 - 17:31 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2017 - 01:09

Η Λέσβος είναι ξανά παρούσα στις αναπτυξιακές ηλικίες, με τρεις αθλήτριες συλλόγων του νησιού μας να συμπεριλαμβάνονται στην προεθνική κορασίδων του στίβου.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΣΕΓΑΣ, συνολικά 34 αθλητές και αθλήτριες μπαίνουν κάτω από την "ομπρέλα στήριξης" της Ομοσπονδίας, έχοντας σημαντική υποστήριξη εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν το 2018. Ας μην ξεχνάμε πως η σεζόν περιλαμβάνει ασφαλώς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, αλλά και την Παγκόσμια Γυμνασιάδα, που φέτος θα διεξαχθεί στο Μαρόκο.

Μαντώ Ανθούσα (ΑE Λέσβου Καλλονής) |© SportLesvos.gr

Συγκεκριμένα, στην προεθνική θα συμμετάσχει στα 800μ η Αδαμαντία Ανθούσα της ΑΕ Λέσβου Καλλονής, που προπονείται στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" με τον Σταύρο Κιουλάφα, η Όλγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στα 5.000μ βάδην και η Μέλπω Μπαράκη (κεντρική φωτογραφία) του Φιλαθλητικού Μυτιλήνης στον ακοντισμό, για την οποία έχουν ξεκινήσει συζητήσεις γύρω από τη μεταγραφή της στην Αθλοκίνηση και στο τιμ του Γρηγόρη Κοντού, με τον οποίο προπονείται το τελευταίο διάστημα, μετά από την άριστη συνεργασία της με τον Γιώργο Πάνου, που απέφερε και τις σπουδαίες διακρίσεις της σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) | © SportLesvos.gr

Το νησί μας συνεχίζει να τροφοδοτεί την εθνική ομάδα με ταλαντούχα παιδιά στο στίβο, αποδεικνύοντας πως η πίστη, η θέληση και το μεράκι κάποιων ανθρώπων, μπορούν να υπερνικήσουν κάθε αντιξοότητα. Οφείλουν όμως και οι αρμόδιοι αυτοδιοικητικοί φορείς, να δουν επιτέλους με σοβαρότητα τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο Στάδια της Λέσβου, σε Μυτιλήνη και Καλλονή, προχωρώντας άμεσα την ανακατασκευή των ταρτάν, ως ύστατη ανταπόδοση στις σημαντικές διακρίσεις που πετυχαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey