Ανοίγει τα «φτερά» της η Αργυρού

28/11/2017 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2017 - 12:51

Η Μαρίτα Αργυρού αφήνει τη Μυτιλήνη για την Αθήνα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ, με τις σπουδαίες επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και τις διεθνείς συμμετοχές σε διοργανώσεις του εξωτερικού, πήρε μεταγραφή φέτος από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης στον ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας και σε λίγες μέρες θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Η Μαρίτα, αν και πέρασε στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, στη Σητεία, φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά την επόμενη χρονιά με το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση και στο μεσοδιάστημα θα συνεχίσει τις εντατικές της προπονήσεις στο στίβο.

Με ατομικό ρεκόρ 26.06 στα 200μ και 57.39 στα 400μ, κατέχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για τη Λέσβο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, η Αργυρού δε δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σύλλογό της. Ο ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας αποτελεί το κορυφαίο σωματείο στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, κατέχοντας μάλιστα την 40η θέση στη συνολική κατάταξη, Πανελληνίως για το 2017. Διατηρεί μάλιστα στο δυναμικό του την πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ με εμπόδια Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στη σκυταλοδρομία 4x400μ των γυναικών, αγώνισμα στο οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και η πρωταθλήτρια μας από τη Λέσβο.

Να σημειωθεί ότι η Μαρίτα Αργυρού θα προπονείται στην Αθήνα και πλέον θα εκπροσωπεί το νέο της σύλλογο στις επίσημες εγχώριες διοργανώσεις. Μιλώντας στο «SL» για το επόμενό της βήμα ήταν χαρούμενη και ενθουσιασμένη, προσδοκώντας σε ατομική βελτίωση και γιατί όχι νέες διακρίσεις: «Φεύγω αυτή την εβδομάδα και πλέον θα έρχομαι στο νησί κυρίως στις γιορτές. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου στην Αθήνα, κρατώντας μόνο καλές αναμνήσεις μέχρι σήμερα από όλα αυτά τα χρόνια στην Αθλοκίνηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φυσικοθεραπευτή μου Δημήτρη Ζαχαρίου για όλες τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε, τον Γιάννη Αποστόλου για τις πολύτιμες συμβουλές του, καθώς και τον προπονητή μου Γιώργο Οικονομίδη για τη συνεργασία μας». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey