Στην Ικαρία οι 30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες

07/12/2017 - 13:06

Μετά τη Λέσβο (Καλλονή - 2016) και τις Κυκλάδες (Μύκονος - 2017), σειρά παίρνει η Ικαρία που θα διοργανώσει τους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου το 2018.

Ο κεντρικός ΣΕΓΑσ ενημέρωσε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου και στη συνέχεια έστειλε το σχετικό αίτημα στο Δήμο Ικαρίας, το οποίο έγινε αποδεκτό. Οι 30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Για τη διοργάνωση, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, υπέγραψε ήδη την απόφαση για την έγκριση ποσού 30.000€. Να τονιστεί ότι το ποσό αυτό αφορά μόνο τα οργανωτικά έξοδα των Αγώνων, καθώς επίσης και την αγορά οργάνων για το Στάδιο. Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές, φέτος, αποφασίστηκε το ποσό αυτό να δοθεί απευθείας στην τοπική ΕΑΣ, η οποία θα διαχειριστεί τα χρήματα.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, είναι ότι για να πραγματοποιηθούν οι 30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου στην Ικαρία θα πρέπει να προχωρήσει η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Στάδιο του Αγίου Κηρύκου, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πάντως, έχει υπογράψει σχετική σύμβαση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Στάδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey