Δεν κάνει κλειστό στίβο η Κεραμιδά

06/02/2018 - 19:36

Προσηλωμένη στο μεγάλο στόχο της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας τον Αύγουστο, από 7 έως 12 του μήνα, είναι η Γρηγορία Κεραμιδά.

Η περσινή ασημένια Πανελληνιονίκης στον κλειστό στίβο (7.33 στον τελικό και 7.31 στον προκριματικό) αποφάσισε πως δεν θα «φορτσάρει» από νωρίς και έτσι δεν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του κλειστού στίβου, θέλοντας να αφοσιωθεί αυτή την περίοδο στις προπονήσεις της για τον ανοικτό, εκεί όπου το καλοκαίρι υπάρχει το μεγάλο αθλητικό ραντεβού των κορυφαίων της Ευρώπης.

Η Κεραμιδά θα αγωνιστεί από την άνοιξη τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ στα μίτινγκς εντός και εκτός Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να καταρρίψει ακόμα περισσότερα ρεκόρ φέτος και να πιάσει το όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πετύχει επίδοση κάτω από 11.33. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η Καλλονιάτισσα σπρίντερ είχε κερδίσει χρυσό νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ανοικτού στίβου, τερματίζοντας πρώτη τόσο στα 100μ (11.39) όσο και στα 200μ (23.16 με ευνοϊκό άνεμο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey