Με πεντάδα αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

08/03/2018 - 11:47 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2018 - 19:41

Ο κλειστός στίβος ολοκληρώθηκε για φέτος και την προσεχή Κυριακή (11/3) ξεκινά στα Μέγαρα και επίσημα η σεζόν του ανοικτού, με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 20χλμ στο βάδην σε όλες τις κατηγορίες.

Μεταξύ των συμμετεχόντων βρίσκονται και τέσσερις αθλήτριες από τη Λέσβο, που διακρίνονται στις κατηγορίες τους στο βάδην σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, στα 10χλμ των νεανίδων θα λάβει μέρος η Δέσποινα Κελεμένη, ενώ στα 5χλμ των κορασίδων θα αγωνιστούν η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), η Ελπίδα Σταμπουλή (Αρισβαίος Καλλονής) και η Ιγνατία Τιγκίνη (Αρισβαίος Καλλονής). Επίσης θα αγωνιστεί και ο Στέλιος Βουγιούκας (Αρισβαίος Καλλονής) στα 10χλμ παίδων.

Η πρεμιέρα των επίσημων διοργανώσεων στον ανοικτό στίβο προμηνύεται συναρπαστική και η Λέσβος δηλώνει ξανά παρούσα για περισσότερες διακρίσεις. Το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών μας, εξάλλου, είναι πολύ υψηλό και αναμφίβολα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση μεταλλίων, που θα κρατήσουν για ακόμα μια φορά ψηλά τη σημαία του νησιού μας στον κλασικό αθλητισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey