Βραβεύει τους κορυφαίους η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

13/03/2018 - 18:07

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν «Τιμητική Εκδήλωση Βραβεύσεων» για τους πρωταθλητές του Νομού που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2017, καθώς και των προπονητών τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, θα βραβευτούν οι Πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στις εγχώριες διοργανώσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα τρία πρώτα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με την αγωνιστική αξιολόγηση του 2017, τα ακριτικά σωματεία της Λήμνου, μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου αλλά και άτομα, φορείς, ομάδες, αθλητικογράφοι και χορηγοί για τη βοήθεια, προσφορά και στήριξή τους στον κλασικό αθλητισμό του τόπου μας.

Η γιορτή του κλασικού αθλητισμού γίνεται για την επιβράβευση των προσπαθειών των αθλητών και αθλητριών των νησιών μας, αλλά και όλων όσοι συμβάλλουν για την πρόοδο του στίβου και βρίσκονται κοντά σε σωματεία και αθλητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey