Έλαμψε η γιορτή του στίβου!

19/03/2018 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2018 - 14:58

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης.

Αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της Λέσβου και της Λήμνου, που διακρίθηκαν μέσα στο 2017 για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τη συμμετοχή τους με την εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις, βραβεύτηκαν από τον τοπικό ΣΕΓΑΣ, όπως και οι προπονητές τους. Παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα τρία πρώτα σωματεία του Νομού με βάση την ετήσια αξιολόγηση της Ομοσπονδίας, καθώς και άνθρωποι του αθλητισμού που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμπαραστέκονται στο στίβο.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν βραβεία στους Πανελληνιονίκες του νησιού μας: Μαντώ Ανθούσα (ΑΕ Λέσβου Καλλονής), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτ.), Μιχαέλα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτ.), Δέσποινα Κελεμένη (Αθλοκίνηση Μυτ.), Πέτρος Χατζίου (Αθλοκίνηση Μυτ.), Ελπίδα Σταμπουλή (Αρισβαίος Καλ.), Ευστράτιος Τζιμής (Αρισβαίος Καλ.), Κατερίνα Τζινιέρη (Αρισβαίος Καλ.), Αντώνης Αθηνέλλης (Αθλοκίνηση Μυτ.), Εμμανουέλα Αμπουλού (Φιλαθλητικός Μυτ.), Μιχαήλ Κολωνάς (ΑΕ Λήμνου), Κασσάνδρα Ντερβίση (Αθλοκίνηση Μυτ.) και Γεωργία Κοντάρα (ΑΕ Λέσβου Καλλονής).

Τιμήθηκαν ακόμα οι προπονητές: Γρηγόρης Κοντός (Αθλοκίνηση Μυτ.), Βαγγέλης Ζορμπάς (Αρισβαίος Καλ.), Γιώργος Πάνου (Φιλαθλητικός Μυτ.) και Νίκος Καρύδης (ΑΕ Λήμνου), καθώς και για την προσφορά τους στα σωματεία οι: Σταύρος Κιουλάφας (ΑΕ Λέσβου Καλλονής), Παναγιώτης Ψούχλος (Αρισβαίος Καλ.), Χάρης Πετρόπουλος (Αθλοκίνηση Μυτ.) και Απόστολος Κουσουνιάς (Υπεύθυνος ΑμεΑ Αιγαίου).

Να σημειωθεί ότι στην 1η θέση του Νομού Λέσβου αναδείχθηκε η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, με την ΑΕ Λέσβου Καλλονής στη 2η θέση και τον Αρισβαίο Καλλονής στην 3η θέση, καθώς και οι δύο ομάδες της Λήμνου, Ηφαιστία Κοντοπολίου και ΑΕ Λήμνου.

Οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού, σε κοινωφελείς οργανώσεις, χορηγούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και δημοσιογράφους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey