Άφησε υποσχέσεις η Μπαράκη

20/03/2018 - 16:07 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2018 - 16:11

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων, που μετείχαν στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και η Μυτιληνιά ακοντίστρια της Αθλοκίνησης Μέλπω Μπαράκη.

Η ταλαντούχα πρωταθλήτρια, που μεταγράφηκε φέτος από το Φιλαθλητικό στο κορυφαίο σωματείο του νησιού με βάση την ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γρηγόρη Κοντό, ο οποίος έχει αναλάβει την προετοιμασία της εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν το προσεχές διάστημα.

Το Κύπελλο Ρίψεων αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία για την Μπαράκη, που αξίζει να σημειωθεί ότι στην επανεμφάνισή της μετά το σοβαρό τραυματισμό της (σ.σ. οστικό οίδημα στον αγκώνα) απέδειξε πως έχει τεράστιες προοπτικές, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει με σοβαρότητα για την επίτευξη των υψηλών της στόχων. Η πρωταθλήτριά μας κατέκτησε τη 2η θέση στον ακοντισμό κορασίδων με βολή στα 45,10μ. Πλησίασε μάλιστα το ατομικό της ρεκόρ (46,43μ) και το κυριότερο ήταν πολύ σταθερή σε όλες τις ρίψεις της, οι οποίες κυμαίνονταν κοντά στα 45 μέτρα.

Την πρωτιά κέρδισε η Ελίνα Τζένγκο (Κένταυρος Καλλικράτειας), η οποία κάρφωσε το ακόντιο στα 52,10μ. Πρόκειται για τη μεγάλη αντίπαλο της Μπαράκη τόσο στο Σχολικούς Αγώνες, όσο και στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας κορασίδων.

Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν επίσης και δύο αθλήτριες της ΑΕ Λήμνου στη σφαιροβολία γυναικών, η Χρυσάνθη Μαρκοπούλου που κατετάγη 4η με βολή στα 12.47μ και η Μαρία Τζαλίλη που ήταν 6η με βολή στα 36.88μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey