Ήττα με 3-0 και από την Πολιτεία

22/11/2015 - 21:16 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2015 - 23:26

Ο ΑΟ Μυτιλήνης, μετά το βαθμό που κατέκτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών κόντρα στον Μίλωνα, παραμένει ως και σήμερα δίχως νίκη αφού και στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 10ου Ομίλου ηττήθηκε εκτός έδρας, αυτή τη φορά από την Πολιτεία με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην Αθήνα, ωστόσο υποχρεώθηκε σε καθαρή ήττα από έναν αντίπαλο, που έδειξε ανώτερος μέσα στο γήπεδο. Η Πολιτεία μπήκε πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-17, ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη. Ο ΑΟΜ πάλεψε στο δεύτερο σετ, όμως και πάλι δεν είχε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία, χάνοντας το με 25-21. Με το 2-0 υπέρ της η Πολιτεία είχε βάλει γερές βάσεις για τη νίκη, η οποία δεν άργησε να έρθει, αφού κέρδισε και το τρίτο σετ εύκολα με 25-14.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην Α2 των ανδρών βρίσκεται καθηλωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Το ερχόμενο Σάββατο, ο ΑΟΜ φιλοξενεί στο Κλειστό της Νεάπολης την πρωτοπόρο Παλλήνη, σε ένα παιχνίδι όπου η παρουσία του κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη.

Το Φύλλο Αγώνα

AO Πολιτεία - ΑΟ Μυτιλήνης 3-0 (25-17,25-21,25-14)
Πολιτεία (Μπαΐλης) : Νόστιμος, Κάσσαρης, Κίγκας, Τοπαλίδης, Καζάρας, Χρηστίδης, Γαβαλάς -λ / Ηλιάδης -λ,Πανούσης, Μαρίνος, Κοσμάς
AO Μυτιλήνης (Γιακουμής) : Κατσανεβάκης, Περτσελής, Καρακατσάνης, Δημοβασίλης, Μουτζούρης, Κονταρής, Μακρής -λ / Φύτρος, Αγγέλου, Ζιάκκας

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey