Πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην πρωτοπόρο!

29/11/2015 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2015 - 13:01

Μια ακόμα ήττα γνώρισε ο ΑΟ Μυτιλήνης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, αυτή τη φορά όμως από την Παλλήνη, που οδηγεί την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου στην Α2 των ανδρών.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της το πρώτο σετ, χάνοντας το κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με 22-25. Η δυναμική της Παλλήνης, σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία από το πώς εξελίχθηκε το πρώτο σετ, έφερε τους φιλοξενούμενους σε πλεονεκτική θέση στη συνέχεια του αγώνα.

Αφού έφτασαν σχετικά εύκολα στο 0-2, επικρατώντας με 19-25 στο δεύτερο σετ, κατόρθωσαν να φύγουν με το καθαρό 0-3 μέσα από τη Μυτιλήνη, νικώντας και στο τρίτο σετ με 18-25.

Ασφαλώς για τον ΑΟ Μυτιλήνης το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από τα λεγόμενα εκτός προγράμματος, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής, όπως και οι αντιστρόφως ανάλογοι στόχοι στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, άπαντες στον ΑΟΜ στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική, όπυ καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του ουραγού Πανελληνίου, ο οποίος μάλιστα "κουβαλάει" από πέρυσι και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας.

Το Φύλλο Αγώνα

ΑΟ Μυτιλήνης - ΑΟ Παλλήνη 0-3 (22-25, 19-25, 18-25)
Μυτιλήνη (Γιακουμής) : Ζιάγκας, Βλάχος, Δουλαβέρης, Μαλαματίνας, Γλούφτσιος, Περτσέλης, Τσάτσος -λ / Φύτρος, Μπούρους Σ., Παπασταύρου, Βασιλέλλης
Παλλήνη (Ξεροβάσιλας) : Κατσαούνης, Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Τσικάτος, Μήττας, Κουλοχέρης, Βογιατζίδης -λ / Ψάρρης, Ρουμελιώτης, Στυλιανόπουλος

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey