Και του χρόνου στην Α2!

19/03/2016 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2016 - 11:40

Ο ΑΟ Μυτιλήνης έκανε το... καθήκον του, νικώντας το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης τον Πανελλήνιο με 3-0 σετ, φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς, που του επιτρέπουν να κάνει από... τώρα το σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών!

Οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους ουραγούς του Α' Ομίλου και κατόρθωσαν να πάρουν την καθαρή νίκη σε περίπου μία ώρα. Ο ΑΟΜ πήρε το πρώτο σετ με 25-17, έφτασε εύκολα και άνετα στο 2-0 με 25-18 και πήρε το "τρίποντο" με 25-21 στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης.

Στις κερκίδες, ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, χειροκρότησε θερμά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία αυτή επιτυχία, που κρατάει το λεσβιακό βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο για ακόμα μία σεζόν, μετά την περσινή παρουσία του Παγγεραγωτικού στην Α2 γυναικών και του ΑΟΜ φέτος στην αντίστοιχη κατηγορία στους άνδρες. 

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3-0 (25-17, 25-18, 25-21)
ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιακουμής): Κοντάρης, Παπασταύρου, Φύτρος, Μαλαματίνας, Αγγέλου, Περτσελής / Σωτηράκης
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Κουμπλής): Δεληπρίμης, Μιχαλόπουλος, Λαμπρινός, Παύλου, Ραγκούσης, Κύριο, Καρράς / Ανθής, Παπανικολάου

UPDATE: Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 3-1 της Πολιτείας και έτσι ο ΑΟ Μυτιλήνης εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην Α2 για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο.

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey