Έπεσε η αυλαία της Α2

18/04/2016 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2016 - 12:54

Το Κλειστό της Νεάπολης φιλοξένησε για τελευταία φορά φέτος τον ΑΟ Μυτιλήνης, στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2, με την ομάδα της Λέσβου να γνωρίζει την ήττα από τη Ροδίων Άθλησις με 0-3 σετ.

Σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από την οποία οι Ροδίτες έψαχναν έναν πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο, πίσω από την πρωταθλήτρια Παλλήνη. Και πήραν μια καθαρή νίκη, έστω και αν χρειάστηκε να παλέψουν σχεδόν όλα τα σετ, τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ο ΑΟΜ προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο πρώτο, αλλά η ομάδα της Ρόδου έφτασε στο 22-25 και μετά το 0-1, άρχισε να νιώθει πιο άνετα στο παρκέ της Νεάπολης. Το δεύτερο σετ κατέληξε με 19-25 στους φιλοξενούμενους και με το ίδιο σκορ επικράτησαν και στο τρίτο σετ, φτάνοντας στο 0-3, που τους χάρισε το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο για την Α1.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Νεάπολης χειροκρότησε θερμά τους παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή και αναμένει πλέον το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Βραβεύσεις πριν την έναρξη

Οι άνθρωποι του ΑΟ Μυτιλήνης είχαν ετοιμάσει κάποιες βραβεύσεις, θέλοντας να τιμήσουν πριν ξεκινήσει ο αγώνας, τους χορηγούς τους, που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα σε μια χρονιά με αυξημένο κόστος λειτουργίας λόγω των εκτός έδρας αποστολών. Αναμφίβολα, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αποδεικνύει ότι σε καιρούς δύσκολους υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες που στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δικαίως επιβραβεύονται για αυτή τους τη δράση.

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey