Οι αντίπαλοι και το πρόγραμμα της Α2

25/08/2016 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2016 - 23:01

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η κλήρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο εκπρόσωπος της Λέσβου, ΑΟ Μυτιλήνης, συμμετέχει στην Α2 των ανδρών και συγκεκριμένα στο 2ο υπό-όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει παλιούς, γνώριμους, αλλά και νέους αντιπάλους.

Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 9 ομάδες, εκ των οποίων οι 8 είναι γνωστές αυτή τη στιγμή, αφού η ένατη μπήκε στην κληρωτίδα ως Ομάδα Α, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος θα συμμετάσχει στον 2ο υπό-όμιλο, με επικρατέστερη πάντως τη Λαμία.

Η Ε.Ο.ΠΕ. αλλάζει από φέτος το σύστημα διεξαγωγής και σύμφωνα με την προκήρυξη έχει βλέψεις για τη δημιουργία μιας ενδιάμεσης κατηγορίας, σε Α1 και Α2, που θα ονομάζεται Pre-League. Από το φετινό πρωτάθλημα, οι δύο πρώτοι των τεσσάρων υπό-ομίλων της Α2 θα αγωνιστούν στα Playoffs για την άνοδο στην Α1, με δύο προνομιούχα εισιτήρια. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που δεν θα τα καταφέρουν, μαζί με τις δύο που υποβιβάζονται από την Α1 και τις τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στις 3ες θέσεις των υπό-ομίλων της Α2, θα στελεχώσουν τη νεοσύστατη Pre-League.

Όσοι καταταγούν στις θέσεις 4 έως 7 στους τέσσερις υπό-ομίλους της Α2 θα παραμείνουν στην κατηγορία και θα πλαισιωθούν από τις ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο από τους ειδικούς ομίλους των τοπικών πρωταθλημάτων. Τέλος, όσοι τερματίσουν στις θέσεις 8-9 υποβιβάζονται.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΟ Μυτιλήνης:

Α' Γύρος Β' Γύρος
1η: Δραπετσώνα 10η: Δραπετσώνα*
2η: Ιωνικός* 11η: Ιωνικός
3η: Ρεπό 12η: Ρεπό
4η: Πανιώνιος* 13η: Πανιώνιος
5η: ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 14η: ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω*
6η: Ροδίων Άθλησις* 15η: Ροδίων Άθλησις
7η: Ομάδα Α 16η: Ομάδα Α*
8η: Εθνικός* 17η: Εθνικός
9η: ΓΣ Απόλλων 18η: ΓΣ Απόλλων*

Με * οι εκτός έδρας αγώνες

Δείτε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου υπό-ομίλου της Α2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey