Τσάτσος: "Να ευχαριστηθούμε το ταξίδι..."

07/09/2016 - 10:50

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΑΟ Μυτιλήνης, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Α2 του βόλεϊ των ανδρών.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην κατηγορία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάλιστα, βρέθηκε στο Στάδιο Μυτιλήνης για το πρώτο τρέξιμο της σεζόν με όλους τους παίκτες διαθέσιμους υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Γιακουμή.

Ο αρχηγός του ΑΟΜ, Σάκης Τσάτσος, μιλώντας στο "SL" επεσήμανε: "Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και είναι μεγάλη υπόθεση για πολλούς λόγους, για τον αθλητισμό στο νησί. Θα προσπαθήσουμε, όπως και πέρυσι, να αντεπεξέλθουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κατηγορίας, αλλά κυρίως -δυστυχώς- τις οικονομικές. Πέρυσι, καταφέραμε να μείνουμε σχετικά άνετα, αλλά κερδίσαμε και αρκετό φίλαθλο κόσμο, που για πρώτη φορά παρακολούθησε αγώνα βόλεϊ στο νησί. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου, καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε. Πάνω απ' όλα να ευχαριστηθούμε το ταξίδι και να καταφέρουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους του νησιού. Γιατί μαζί μπορούμε...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey