Γιακουμής: "Να ξεκινήσουμε θετικά"

04/11/2016 - 18:24 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2016 - 18:26

Ο ΑΟ Μυτιλήνης κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών στο βόλεϊ, υποδεχόμενος στο Κλειστό Νεάπολης τη Δραπετσώνα, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην κατηγορία επιθυμεί να πετύχει το στόχο της παραμονής για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, ώστε να συμμετάσχει τη νέα χρονιά στη νεοσύστατη Pre League του βόλεϊ, που θα αποτελεί την ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ Α2 και τοπικού.

Στις 4 το απόγευμα, ο ΑΟΜ υποδέχεται μια ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους φέτος, από την οποία πέρυσι ηττήθηκε για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής του ΑΟΜ Σωκράτης Γιακουμής, μιλώντας στο "SL", επεσήμανε: "Αναμφίβολα, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έχουμε ως ομάδα το μειονέκτημα της ελλιπούς προετοιμασίας, σε επίπεδο φιλικών αγώνων, αφού παίξαμε μόλις ένα απέναντι στους Χιώτες, ενώ ο αντίπαλος μας έχει πολλά περισσότερα όλο αυτό το διάστημα, αλλά θεωρώ πως είμαστε καλό δρόμο. Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις μας κύλησαν δίχως προβλήματα, δεν υπάρχουν απουσίες και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε θετικά τις επίσημες υποχρεώσεις μας."

Σε αυτή την προσπάθεια, ο ΑΟΜ θα χρειαστεί την συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού της Λέσβου και ο Σωκράτης Γιακουμής απηύθυνε κάλεσμα μέσω του "SL", προς τον κόσμο: "Από πέρυσι, αποδείξαμε πως η ομάδα μας είχε τη δυναμική να προσφέρει και όμορφο θέαμα στο γήπεδο, να κατακτήσει και νίκες. Πετύχαμε το στόχο της παραμονής και ευελπιστούμε σε κάτι ανάλογο και φέτος. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο Κλειστό της Νεάπολης και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey