Ποδαρικό με το... αριστερό ο ΑΟΜ! [pics]

05/11/2016 - 18:07 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2016 - 19:26

Την ήττα με 0-3 σετ γνώρισε ο ΑΟΜ στην πρεμιέρα της Α2 των ανδρών από τη Δραπετσώνα, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Κλειστό της Νεάπολης. Μέσα σε μια όμορφη και θερμή ατμόσφαιρα, παρά το γεγονός πως δε βρέθηκε πολύς κόσμος στις εξέδρες, ο εκπρόσωπος της Λέσβου πάλεψε απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο, αλλά ηττήθηκε στα σημεία.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή ξεκίνησε δυναμικά, όμως γρήγορα βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, χάνοντας τελικά με 19-25. Αντίστοιχο σκηνικό και στο δεύτερο σετ, με τον ΑΟΜ πιο ανταγωνιστικό αυτή τη φορά. Όμως η Δραπετσώνα δυσκόλεψε αρκετά το σέρβις της και κατόρθωσε στα κρίσιμα σημεία να πάρει τους απαραίτητους πόντους, φτάνοντας στο 22-25 και στο 0-2. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό, αφού οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν κάθε λάθος της ομάδας της Μυτιλήνης, η οποία έχασε πόντο ακόμα και από λάθος θέσεις, με τη Δραπετσώνα να ολοκληρώνει το ματς με το υπέρ της 19-25 και 0-3 σετ.

Το τελικό 0-3 σετ κρίνεται απόλυτα δίκαιο, αφού κόντρα στον ΑΟΜ βρέθηκε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, Ο σύλλογος της Λέσβου χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, άφησε πάντως θετικές εντυπώσεις και σίγουρα στη συνέχεια θα παρουσιαστεί αρκετά καλύτερος.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σ. Γιακουμής): Αγγέλου, Κοκκινόπουλος, Κατσακούλης, Δουλαβέρης, Μόκαλης, Παπασταύρου, Π. Μπουρούς (λ), Σ. Μπουρούς, Γλοίφτσιος, Περτσελής, Τσάτσος (λ), Ζιάκκας, Βλάχος

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Δ. Χατζημιχάλης): Μάμαλης, Τζανετουλάκης, Ανδρεόπουλος, Παπαδέας, Μπουλγάρου, Κ. Καρανικολάου, Χ. Καρανικολάου, Παυλίδης, Μεσσαλάς (λ), Αντωνιάδης (λ), Στρατήρος, Κλώμος, Πεφάνης 

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey