Να σπάσει το ρόδι κόντρα στην Κω!

09/12/2016 - 17:44

Τον πιο κρίσιμο φετινό του αγώνα δίνει αύριο το βράδυ ο ΑΟ Μυτιλήνης στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, υποδεχόμενος τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν παρόμοιους στόχους μέσα στη σεζόν και που στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της νίκης. Μια νίκη, που στις τάξεις του ΑΟΜ κρίνεται επιτακτική, ώστε η ομάδα να συνεχίσει με καλύτερη ψυχολογία στα επόμενα παιχνίδια, διεκδικώντας ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή, που θα της επιτρέψει να πετύχει τους στόχους της.

Στην προσπάθεια τους αυτή, οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα απουσιών, που ταλανίζουν εδώ και εβδομάδες το σύλλογο. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Ζιάκας, που αναμένεται να επανέλθει μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, ενώ όλα δείχνουν πως ο Αγγέλου θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά την εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε. Η τελευταία προπόνηση εν όψει του κρίσιμου αυτού αγώνα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Κλειστό Νεάπολης.

Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής του ΑΟ Μυτιλήνης, επεσήμανε: "Το αυριανό παιχνίδι ειναι ιδιαίτερα κρίσιμο και σε ενδεχόμενη νίκη, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επίτευξη του αρχικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Επιπρόσθετα, θα αποτελέσει και μια τονωτική ένεση ηθικού, αλλά και ψυχολογίας, μετα τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Καλούμε τους φιλάθλους για ακόμα μια φορά να γεμίσουν τις εξέδρες του Κλειστού Νεάπολης και να γίνουν ο 7ος παίκτης μας, βοηθώντας την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη."

Σημειώνεται ότι την αναμέτρηση ΑΟ Μυτιλήνης-ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω θα διευθύνουν οι διαιτητές Ν. Τσίτσικας και Αλ. Σταρίδας του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey