Νίκη παραμονής!

10/12/2016 - 22:35 Τελευταία τροποποίηση στις 10/12/2016 - 22:50

Ο ΑΟ Μυτιλήνης επικράτησε του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω με 3-2 σετ στο Κλειστό Νεάπολης, μετά από ένα συναρπαστικό ματς, που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή τα έκανε όλα εξαιρετικά στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά στη συνέχεια επήλθε αδικαιολόγητη χαλάρωση, με τους Κώες να ισοφαρίζουν σε 2-2 και το ματς να οδηγείται στο tie-break.

Το πρώτο σετ κύλησε απόλυτα θετικά για τον ΑΟΜ, που το κέρδισε με 25-18. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη με τους Μυτιληνιούς να επικρατούν με 25-18, φτάνοντας στο 2-0. Κάπου εκεί, χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση των παικτών του Γιακουμή, που ηττήθηκε στο τρίτο σετ με 22-25. Η ομάδα της Κω μπήκε στη διεκδίκηση της νίκης με την εμφάνισή της στο τέταρτο σετ, επικρατώντας με 18-25. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η πλάστιγγα έγερνε προς τους φιλοξενούμενους, ο ΑΟΜ πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη στο tie-break με 15-5.

Μπορεί η νίκη να μην είναι καθαρή, υπό την έννοια ότι ο ΑΟΜ πήρε δύο βαθμούς και η ομάδα της Κω έναν, ωστόσο η νίκη είναι πολύ σημαντική απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυτιλήνης (Σ. Γιακουμής): Γλούφτσιος, Βλάχος, Δουλαβέρης, Περτσελής, Αγγέλου, Σ. Μπουρούς, Π. Μπουρούς, Κατσακούλης, Τσάτσος, Παπασταύρου, Μοκαλής, Βασιλέλλης

ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (Παπαστεριάδης): Σαρικίζης, Μορές, Κωνσταντόπουλος, Χατζηνικολάου, Κώστογλου, Παπασπυριάδης, Ζαμάγιας, Βραχνάς, Λ. Γαμβρέλλης, Π. Γαμβρέλλης, Χατζημάλιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey