Δύσκολη έξοδος για ΑΟ Μυτιλήνης

29/01/2017 - 09:27 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2017 - 10:51

Χωρίς να έχει αυταπάτες, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο ΑΟ Μυτιλήνης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση της 8ης Αγωνιστικής, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του 2ου υποομίλου της Α2, Εθνικό Πειραιώς.

Ο σύλλογος της Λέσβου προέρχεται από ήττα στην έδρα του Πανιωνίου, στο εξ αναβολής ματς με τον Πανιώνιο (3-0 σετ), παραμένοντας ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία. Τέτοια δύσκολα ματς όμως, απέναντι σε ομάδες που αποδεδειγμένα είναι πιο ανταγωνιστικές, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον ΑΟ Μυτιλήνης, που προσπαθεί να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο δεύτερο μισό, διεκδικώντας ένα καλύτερο πλασάρισμα στον πίνακα.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του ΑΟΜ, Σωκράτης Γιακουμής, επεσήμανε: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας, μια ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες επιπέδου Α1. Εξαρχής δηλαδή, το έργο μας είναι δύσκολο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες και να φανούμε ανταγωνιστικοί, παρά το βαρύ όνομα του αντιπάλου, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για την εξασφάλιση της παραμονής».

Ο ΑΟΜ είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί χωρίς τρεις βασικούς, αφού θα απουσιάσουν οι Περτσελής και Τσάτσος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και ο τραυματίας Βλάχος.

Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα (29/1), με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey