Άφησε υποσχέσεις ο ΑΟ Μυτιλήνης [pics]

04/02/2017 - 21:25 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2017 - 21:45

Ο ΑΟ Μυτιλήνης μπήκε... φουριόζος κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά τελικώς υπέστη μια ακόμα ήττα, αυτή τη φορά με 1-3 σετ, φεύγοντας με άδεια χέρια από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρουσία των φίλων του στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, η ομάδα της Λέσβου τα έκανε όλα σωστά στο πρώτο σετ, κερδίζοντας με 25-21, μπαίνοντας έτσι σε ρόλο οδηγού.

Όμως η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική, με τον Απόλλωνα να ανεβάζει στροφές και να ισοφαρίζει πολύ εύκολα σε 1-1, επικρατώντας στο δεύτερο σετ με 9-25. Οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή δεν κατόρθωσαν να προβάλλουν αντίσταση ούτε στο τρίτο σετ, χάνοντάς το με 14-25 για το 1-2. Στη συνέχεια πάλεψε για να πάρει έστω ένα βαθμό, αλλά δεν κατάφερε να κοντράρει μέχρι το τέλος, χάνοντας με 19-25 για το τελικό 1-3 στα σετ.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σ. Γιακουμής): Περτσελής, Παπασταύρου, Αγγέλου, Κατσακούλης, Γλούφτσιος, Ζιάκας, Σ. Μπουρούς, Π. Μπουρούς, Δουλαβέρης, Μόκαλης, Τσάτσος (λ), Λαμπούσης (λ)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Κουμπλής): Λένας, Αμαριανάκης, Τσαλικιάν, Σαμαντάς, Χριστοδούλου, Χατζηκάλφας (λ), Κατσαούνης, Μανιάτης, Αναγνώστου

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey