Ο ΑΟ Μυτιλήνης χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων

01/03/2017 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2017 - 19:13

Απέναντι σε μια σημαντική πρόκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο ΑΟ Μυτιλήνης, που το Σάββατο θα δώσει τη μεγαλύτερη μάχη του ως σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, απέναντι στον Πανιώνιο.

Μοναδικός στόχος η καθαρή νίκη, που θα επιτρέψει στην ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή να αποσπαστεί βαθμολογικά από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, αποκτώντας διαφορά ασφαλείας, που θα μετατρέψει το ταξίδι του στα Δωδεκάνησα σε τυπική διαδικασία, αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα της Λέσβου εκπροσωπεί το βόρειο Αιγαίο στην Α2 των ανδρών και το να παραμείνει για τρίτο χρόνο σε εθνική κατηγορία είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό επίτευγμα. Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς, πως το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΜ συντηρείται αποκλειστικά από το μεράκι αθλητών και προπονητών, που "τρέχουν" και διοικητικά το σύλλογο, σε μια προσπάθεια να τακτοποιήσουν κάθε ανάγκη του τμήματος. 

Στην προσπάθειά τους αυτή, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η αθλητική φίλαθλη κοινότητα της Λέσβου είναι να στηρίξει εμπράκτως αυτή την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει περήφανα να βοηθά με τις παραστάσεις της από ανώτερες κατηγορίες την ανάπτυξη του αθλήματος στη Λέσβο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τα τελευταία χρόνια, τόσο με τη συμμετοχή του Παγγεραγωτικού στην Α2 γυναικών όσο και με εκείνη του ΑΟΜ στην Α2 ανδρών, έχουν πολλαπλασιαστεί τα τμήματα υποδομής συλλόγων που ασχολούνται με το άθλημα, αριθμώντας περισσότερα από 300 παιδιά αυτή τη στιγμή, τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών.

Ο ΑΟ Μυτιλήνης χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων. Ας είμαστε στο πλευρό του, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο το μεσημέρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, όπου στις 15:30 ο ΑΟΜ θα υποδεχθεί τον ιστορικό Πανιώνιο.

Ας μη λείψει κανείς! 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey