Τελικά η παραμονή θα κριθεί στην... Κω!

04/03/2017 - 18:29

Ο ΑΟ Μυτιλήνης ήθελε πάρα πολύ να πάρει μια καθαρή νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, ώστε να "κλειδώσει" την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στον "Ιστορικό", χάνοντας με 1-3 σετ, το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή πήρε το πρώτο σετ με 25-21, αλλά στη συνέχεια ήταν σα να κατέβασε το διακόπτη... Ο Πανιώνιος έφερε το ματς στα ίσα πολύ εύκολα, επικρατώντας με 16-25 για το 1-1. Το τρίτο σετ ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρωτοπορία και το σύλλογο της Νέας Σμύρνης να φτάνει τελικά στο 1-2, κερδίζοντας με 22-25. Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην τελική επικράτηση με 1-3 σετ, κατακτώντας και το τέταρτο με 22-25, παρά την προσπάθεια του ΑΟΜ, που έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε και πάλεψε στα ίσα ως τον τελευταίο πόντο.

Πλέον, από τη στιγμή που ο σύλλογος της Λέσβου δεν μπόρεσε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό, είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει στην Κω με την πλάτη στον τοίχο για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών, που θα κρίνει και τη χρονιά. Ο ΑΟΜ έχει κερδίσει με 3-2 σετ στη Μυτιλήνη, ενώ διατηρεί και το +2 στο βαθμολογικό πίνακα. Χρειάζεται δηλαδή είτε νίκη στα Δωδεκάνησα, είτε ήττα στο tie break, ώστε να μη βρεθεί στη θέση του ουραγού. Εφόσον ηττηθεί με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1), τότε η ομάδα της Κω θα τον προσπεράσει στην κατάταξη.

Συνθέσεις

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σ. Γιακουμής): Βλάχος, Δουλαβέρης, Γλούφτσιος, Μόκαλης, Π. Μπουρούς, Σ. Μπουρούς, Λαμπούσης (λ), Τσάτσος (λ), Αγγέλου, Σιάκκας, Κατσακούλης, Παπασταύρου, Περτσελής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey