Ήττα υποβιβασμού στην Κω

11/03/2017 - 22:24 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2017 - 22:37

Ο ΑΟ Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε στην Κω, χάνοντας από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών με 3-0 σετ, ήττα που μεταφράζεται σε απώλεια του έως τώρα προβαδίσματος στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, με το σύλλογο της Λέσβου να μένει ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, τρεις στροφές πριν από το φινάλε.

Διαθέτοντας μόλις επτά παίκτες στην αποστολή, λόγω διαφόρων προβλημάτων, η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή βρήκε στην Κω ένα γεμάτο γήπεδο και έναν αντίπαλο γεμάτο ενέργεια, αλλά και λύσεις, που ήξερε τι επιζητούσε από το ματς. Στον ΑΟ Αθλοπαιδιών έκανε μόνο η καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ από την άλλη μεριά ο ΑΟΜ ήταν... καλυμμένος εάν το παιχνίδι πήγαινε στο tie-break, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ανώτεροι και αφού πήραν το πρώτο σετ με 25-20, αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του δεύτερου σετ, το οποίο κέρδισαν με 25-23 και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη νίκη του με 25-20 στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα, πανηγυρίζοντας για το γεγονός πως πρώτη φορά φέτος βρίσκονται πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για τον ΑΟΜ τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ πλέον, αφού στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος καλείται να αντιμετωπίσει τους τρεις πρωτοπόρους, ξεκινώντας με τη Ροδίων Άθλησις (εντός), συνεχίζοντας με τον Εθνικό (εκτός) και κλείνοντας τη σεζόν απέναντι στον Απόλλωνα (εντός).

Συνθέσεις

ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (Αλκ. Χατζηνικολάου): Σαρικιζής, Βραχνάς, Γαμβρέλης, Μ. Μωρές, Παπαστεργιάδης (λ), Κωνσταντόπουλος, Ζαμαριάς, Χατζηνικολάου, Καλαϊτζής (λ), Περής, Κώστογλου, Δ. Μωρές, Στάμογλου

ΑΟ Μυτιλήνης (Σ. Γιακουμής): Τσάτσος (λ), Αγγέλου, Ζιάκκας, Κατσακούλης, Παπασταύρου, Κονταρής, Μόκαλης

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α2 Βόλεϊ ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey