Έκανε το πρώτο βήμα ο ΑΟΜ για το όνειρο!

17/05/2012 - 13:12 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:45

Ο ΑΟ Μυτιλήνης έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Α2, επικρατώντας χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Νεάπολης έστω και δύσκολα στο tie break του Ιωνικού Σάμου (3-2).

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη με τον ΑΟΜ να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στο καλό μπλοκ των τυπικά φιλοξενούμενων, αλλά καταθέτοντας πάθος και ψυχή στο παρκέ να κερδίζει στο τέλος το καθοριστικό σετ και να παίρνει το πολύτιμο δίποντο.

Σήμερα στις 8 το απόγευμα οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης καλούνται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν ιδανικά χθες, παίζοντας κόντρα στον Πανναξιακό στο παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει και την άνοδο.

Με καθαρή νίκη, ο ΑΟΜ ενδεχομένως να εξασφαλίσει πρόωρα την άνοδο με τους ανθρώπους της ομάδας να ζητούν την υποστήριξη του κόσμου!

Χθες να σημειώσουμε πως στο άλλο ζευγάρι της αγωνιστικής ο Πανναξιακός επικράτησε εύκολα της νεανικής ομάδας της Χίου με 3-0 σετ.


Ο Στρατής Μυρογιάννης μιλώντας στο "SL" απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο κλειστό της Νεάπολης και να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας. "Θεωρώ ότι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε μία μεγάλη πρόκριση και να φέρουμε από του χρόνου ξανά μεγάλους αγώνες για τους φίλους του βόλει στο νησί. Με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!".

1η αγωνιστική
ΑΟΜ-Ιωνικός Σάμου 3-2
Παγχιακός-Πανναξιακός 0-3

Σήμερα
Ιωνικός Σάμου-Παγχιακός (18:00)
ΑΟΜ-Πανναξιακός (20:00)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey