Νίκησε ο Παπάδος Γέρας και ελπίζει

11/03/2013 - 13:36

Papados_Geras_Limnos_2013Ο Παπάδος Γέρας ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι στο βόλεϊ των ανδρών, κερδίζοντας τον ΑΟ Μυτιλήνης με 3-0 σετ.

Με το τρίποντο βαθμών αυτό, οι Γεραγώτες παρέμειναν "ζωντανοί" στο κυνήγι της ανόδου, αν και το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, κόντρα στην εξαιρετική ομάδα της Λήμνου, που παρουσιάζεται φέτος αρκετά δυνατή και άριστα προετοιμασμένη, έχοντας και το έξτρα κίνητρο να αφιερώσουν τον τίτλο της 10ης Περιφέρειας στον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τον Παπάδο να το κερδίζει στις λεπτομέρειες (25-23). Ο ΑΟΜ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως έχασε και το δεύτερο σετ (26-24) και κάπου εκεί τα πάντα κρίθηκαν.

Δεδομένου ότι όποια από τις δύο ομάδες κέρδιζε το παιχνίδι θα είχε πιθανότητες για τον τίτλο μόνο εάν σημείωνε μια "καθαρή νίκη", ώστε να πάρει τρεις και όχι δύο βαθμούς, ο ΑΟΜ φάνηκε πως έχασε κάθε ενδιαφέρον. Ο Παπάδος έφτασε άνετα στο 3-0 (25-20), παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς νικηφόρο σετ.

Αποτελέσματα
Λήμνος Sports Club-ΑΟ Μυτιλήνης 3-0
Παπάδος Γέρας-Λήμνος Sports Club 1-3
Παπάδος Γέρας-ΑΟ Μυτιλήνης 3-0

Βαθμολογία
1. Λήμνος Sports Club 6 6-1
2. Παπάδος Γέρας 3 4-3
3. ΑΟ Μυτιλήνης 0 0-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey