Σε εξέλιξη η διημερίδα του ΣΕΠΠΕ

01/04/2016 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2016 - 13:41

Ξεκίνησε το πρωί η διημερίδα βόλεϊ που διοργανώνει στη Λέσβο ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία του αθλήματος. Η εκδήλωση αφορά τους καθηγητές φυσικής αγωγής και τους προπονητές του βόλεϊ στο νησί μας και πραγματοποιείται σήμερα και αύριο (1-2/4) Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, στη Μυτιλήνη.

Η εκδήλωση έχει θέμα "Διδακτική μεθοδολογία της Πετοσφαίρισης για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης". Ομιλήτρια είναι η κ. Καρολίνα Μπαρζούκα, επίκουρος καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Αθηνών. Αυτή την ώρα (11:30-14:00) είναι σε εξέλιξη το πρώτο σκέλος της διημερίδας με θέμα «Εκμάθηση δεξιοτήτων της Πετοσφαίρισης στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση», ενώ το Σάββατο (2/4) θα διεξαχθεί το δεύτερο και τελευταίο σκέλος, αυτή τη φορά από τις 10:30 ως τις 12:30 στο Κλειστό των ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, με θέμα την «Εκμάθηση της ομαδικής τακτικής στην Πετοσφαίριση».

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος από τις μικρές ηλικίες στο νησί μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey