Μεγάλη επιτυχία το 1ο Camp Ακαδημιών

08/07/2013 - 10:29 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 11:17

Camp_1st_Volley_Myt_2013_2Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Camp Ακαδημιών βολεϊ, αγοριών  και κοριτσιών ηλικίας 6-13 ετών, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, 1-3 Ιουλίου.

Συνολικά, περισσότερα από 70 παιδιά των ακαδημιών της Γέρας, του Ερμή Παμφίλων και του Παγχιακού κατέκλυσαν το γήπεδο της πόλης, κάνοντας προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Οι πρωινές προπονήσεις περιελάμβαναν κυρίως ασκήσεις βελτίωσης τεχνικής και οι απογευματινές πρωταθλήματα mini volley, μεταξύ των ομάδων, αλλα και συνεργασία των παιδιών μεταξύ τους. Οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο των παιδιών, δείχνοντας το δρόμο βελτίωσης μελλοντικά μέσα από την προπόνηση.

Camp_1st_Volley_Myt_2013_3Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, ευχαρίστησαν θερμά τον προπονητή του Παγχιακού κ. Παναγιώτη Νικήτα για την αποδοχή της πρόσκλησης, καθώς και τον προπονητή του Ερμή Παμφίλων κ. Δημήτριο Βογιατζή για την παρουσία τους στο Camp. Ευχαριστίες επεφύλασσαν και τους γονείς, που βρέθηκαν κοντά στο Camp αυτές τις ημέρες, καθώς και τον υπεύθυνο του Κλειστού Γυμναστηρίου για ότι βοήθεια προσέφερε.

Το συγκεκριμένο Camp, μετά από συνεννόηση των προπονητών, θα γίνεται κάθε χρόνο την ίδια χρονική περίοδο στην Μυτιλήνη, με την ευχή να ανταμώσουν ξανά όλοι και ακόμα περισσότεροι, έχοντας πάνω απ' όλα την υγεία τους.

Camp_1st_Volley_Myt_2013_1Camp_1st_Volley_Myt_2013_4

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey