Συνέχεια στη δράση σε όλες τις ηλικίες

02/01/2017 - 12:57

Η εορταστική διακοπή των πρωταθλημάτων αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για ξεκούραση στις γυναικείες ομάδες όλων των κατηγοριών, που μπαίνουν πλέον στη μάχη της ενδιαφέρουσας Β' Φάσης των πρωταθλημάτων τους.

Από την Παρασκευή (6/1) επανεκκινεί η αγωνιστική δράση σε γυναίκες, κορασίδες, παγκορασίδες Α', ενώ κάνει πρεμιέρα και η αντίστοιχη διοργάνωση παγκορασίδων Β'.

Συγκεκριμένα, στις γυναίκες αρχίζει η Β' Φάση σε πρωτάθλημα δύο γύρων με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην προνομιούχο τετράδα, ώστε να λάβουν μέρος στο Final-4 του Απριλίου, όπου θα μεταφέρουν το 1/3 των βαθμών τους, όπς επίσης σετ και πόντους.

Στις κορασίδες, απομένει η διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της Α' Φάσης, ενώ το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί τον Μάρτιο με το Final 4 στα πρότυπα της κατηγορίας γυναικών.

Στις παγκορασίδες Α', αρχίζει η Β' Φάση με τη συμμετοχή πέντε ομάδων που προκρίθηκαν από τον όμιλο της Λέσβο και την παρουσία επίσης του Λήμνος Sports Club. Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων και οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνιστούν στο Final 4, στα πρότυπα επίσης της κατηγορίας γυναικών.

Τέλος, ξεκινά το πρωτάθλημα των παγκορασίδων Β', με τη συμμετοχή συνολικά έξι ομάδων με κορίτσια ηλικίας έως 12 ετών. Οι τέσσερις πρώτες και εδώ προκρίνονται στο Final 4, όπου ισχύει ότι και στις υπόλοιπες κατηγορίες.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey