Πακέτο από τη Λέσβο στον Παγχιακό!

04/08/2017 - 15:27

Μπορεί η περσινή σεζόν να ολοκληρώθηκε άδοξα για τον ΑΟ Μυτιλήνης, μετά τον υποβιβασμό του από την Α2 Κατηγορία των ανδρών, ωστόσο τρεις αθλητές εκείνης της ομάδας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί, αλλά σε διαφορετική ομάδα.

Ο λόγος για τον Σάκη Τσάτσο, τον Στέλιο Μπουρού και τον Σπύρο Αγγέλου, που δέχθηκαν κρούση από τον Παγχιακό και συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στη γειτονική Χίο.

Μιλώντας στο "SL", ο Σάκης Τσάτσος επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά είχα αποφασίσει να κρεμάσω τα παπούτσια μου, μετά από 27 χρόνια γεμάτα, στα οποία είχα "φάει" και το παρκέ. Μετά τον υποβιβασμό του ΑΟΜ από την Α2, δεν υπήρχαν τα κουράγια να προσπαθήσουμε ξανά. Οι άνθρωποι του Παγχιακού λοιπόν επικοινώνησαν μαζί μας, ρωτώντας εάν κι εφόσον θα κάναμε ξανά την απόπειρα να ανεβάσουμε μια ομάδα από τη Μυτιλήνη σε υψηλότερη κατηγορία. Διάθεση δεν υπήρχε για ευνόητους λόγους και ακολούθως ξεκίνησε το δικό τους πρέσινγκ για να ενταχθούμε στην ομάδα της Χίου. Έδειξαν απίστευτο ενδιαφέρον για τη μεταγραφή μας και έτσι θα φορέσουμε τη φανέλκα του Παγχιακού την επόμενη χρονιά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey