Κύριοι, δεν αισθάνεστε ντροπή;

By Απριλίου 16, 2018

Έχουμε γράψει κατά καιρούς για τις επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών της Λέσβου στον κλασικό αθλητισμό, αλλά και για τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται εντός νησιωτικών συνόρων σε «Ταρλά» και Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής. Και κάθε φορά, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις αδυναμίες που παρουσιάζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Λέσβου, τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στην Καλλονή.

Καλές οι βραβεύσεις, ακόμα καλύτερα τα ευχολόγια, αλλά η εικόνα των σκισμένων και επιεικώς απαράδεκτων στρωμάτων στο άλμα εις ύψος, προχθές, στη διάρκεια των Διασυλλογικών Αγώνων Στίβου για τα σωματεία Λέσβου και Λήμνου, προκαλεί όχι απλώς εκνευρισμό αλλά και απέχθεια. Απέναντι στις τοπικές αρχές, πρωτίστως, που έχουν αφήσει στο… έλεος τους τις αθλητικές υποδομές, επιτρέποντας χωρίς αιδώ τη χρησιμοποίηση ενός τέτοιου άθλιου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι, 

Κυρία Περιφερειάρχη, Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες,

ας δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα. Δεν συζητάμε εδώ για ανακατασκευή ταρτάν, που κοστίζουν 200-300 χιλιάδες ευρώ. Αλλά για ένα στρώμα άλματος εις ύψος, που δεν ξεπερνά σε κόστος τις 3-4.000€! Αφορά τη νεολαία του τόπου μας. Επιτέλους, δεν αισθάνεστε ντροπή στο θέαμα και μόνο αυτής της αθλιότητας; 

Ενδεικτικές τιμές, για του λόγου το αληθές...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey