Τα σέβη μου κόουτς!

By Μαϊος 10, 2019

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Παπαλόπουλο.

Μακράν ο πιο καρυδάτος προπονητής, όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. Έχει πάρει από το χέρι τα τελευταία χρόνια τον Όλυμπο Αγιάσου και με μοναδικό του όπλο τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, έχει καταφέρει να βγάλει το κάτι παραπάνω από αυτό που ενδεχομένως μπορούν θεωρητικά να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να βρεθεί ο Όλυμπος Αγιάσου για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των αντιπάλων του παλεύει να κερδίσει τις εντυπώσεις με δαπανηρές μεταγραφές και φαντεζί προσθήκες μεσούσης της σεζόν, ο Όλυμπος του Θοδωρή Παπαλόπουλου καταφέρνει να βάζει σε όλους τα γυαλιά, αποδεικνύοντας αυτό που συχνά-πυκνά λέγεται στο ποδόσφαιρο, ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν τα χρήματα.

Αν κάποιοι πρέπει να παραδειγματιστούν από τα κατορθώματα αυτής της ομάδας, που προσπαθεί τα λίγα να τα κάνει πολλά μέσα από το τρίπτυχο "δουλειά, στοχοπροσήλωση και αστείρευτο αγωνιστικό πάθος", είναι όλοι όσοι προσδοκούν να βρεθούν στη θέση της.

Μόνο μπράβο έχω για τον φετινό Όλυμπο Αγιάσου. Και τον περσινό. Και τον προπέρσινο. Η πίστη στο πλάνο φέρνει αποτελέσματα. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος δικαιώνεται ξανά και ξανά. Κι ας είχαν μερικοί τις αμφιβολίες τους, για το αν μπορεί να τα καταφέρει. Όχι απλώς μπόρεσε, αλλά παρέδωσε μαθήματα προπονητικής σε Λέσβο και Λήμνο, δείχνοντας σε όσους τον αμφισβήτησαν ότι έκαναν τεράστιο λάθος.

ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα ο Όλυμπος Αγιάσου. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ με τα όλα του ο Θοδωρής Παπαλόπουλος. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του.

Τα σέβη μου κόουτς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey