Τo SportLesvos.gr στην ομάδα του ΝΗΣΙΟΥ

By Φεβρουαρίου 02, 2020

Σε μια εποχή, που ο Τύπος δοκιμάζει (νέες τεχνολογιές) και δοκιμάζεται (ποικιλοτρόπως), η θυμόσοφη λαϊκή ρήση «ισχύς εν τη ενώσει» μας παρακινεί για νέες συνεργασίες και συμπορεύσεις. Ο στόχος, ξεκάθαρος. Όσο περισσότερο δυναμώνει η ομάδα, τόσο καλύτερα θα αποδίδει στο γήπεδο. Και στην προκειμένη περίπτωση, το γήπεδο είναι ο φυσικός χώρος του νέου μας μέλους.

Από σήμερα λοιπόν, το www.sportlesvos.gr εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια του ΝΗΣΙΟΥ! Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα στη Λέσβο και από τις πρώτες σε ολόκληρο το Αιγαίο θα παίζει... μπάλα καθημερινά μαζί με τo www.stonisi.gr, το περιοδικό ΠΛΑΤΕΙΑ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Νησί 99 FM

Έχοντας ξεκινήσει τη διαδρομή του στο διαδίκτυο από τον Ιούλιο του 2010, το SportLesvos.gr συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια ζωής. 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, καταγράφοντας αδιάκοπα την αθλητική ειδησεογραφία της Λέσβου, με δημοσιευμένα ως σήμερα περισσότερα από 20.000 άρθρα. Μια κληρονομία, που αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την αθλητική ιστορία του νησιού μας.

Σε αυτή τη δεκαετία, το SportLesvos.gr έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία αθλητικές εκδηλώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συγκεντρώνοντας επί σειρά ετών το ενδιαφέρον στο δικό του «γήπεδο», τα καλοκαίρια. Παράλληλα, έχει προχωρήσει και σε διάφορες εκδόσεις με αδιάκοπη παρουσία όπως ο «Αθλητικός Οδηγός» ή με πιο περιοδικό χαρακτήρα όπως τα «Αλμανάκ», «Παιδί & Άθληση».

Για μια τριετία, μάλιστα, κυκλοφόρησε την αθλητική εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», τη μοναδική που βρισκόταν στο περίπτερο Δευτέρα πρωί, όταν ακόμα και μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι στο νησί αδυνατούσαν να το τολμήσουν, ενώ στο ενεργητικό του μετρά και δύο αθλητικά ντοκιμαντέρ, ένα για το ποδόσφαιρο «Πραξιτέλης Βούρος | Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα» και ένα για τον στίβο «Όλγα Φιάσκα | Βαδίζοντας προς την κορυφή»

Έχοντας μπει πλέον στο 10ο χρόνο ζωής του, το SportLesvos.gr έρχεται με την εμπειρία του, αλλά και την ίδια λαχτάρα όπως την πρώτη μέρα, να ενώσει τις δυνάμεις του με όλους εμάς ΣΤΟ ΝΗΣΙ, «σκοράροντας» στην ενημέρωση!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey