SUGAR HOUSE | Σκέτη... γλύκα!

12/01/2015 - 16:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2015 - 16:53

Παραμονές Χριστουγέννων άνοιξε τις πόρτες του στους κατοίκους της Λέσβου το «SUGAR HOUSE», πρώην «Σπίτι του γλυκού», σε έναν ιδιαίτερα ελκυστικό χώρο στην Προκυμαία, δίπλα από το «Πανελλήνιον».

Γιατί «SUGAR»; Ώστε να προσεγγίσει τη νεολαία, τους τουρίστες, αλλά και για να… μένει ευκολότερα στο μυαλό μας. Εξάλλου, η ζάχαρη είναι το βασικό υλικό του καταστήματος, όπου εκτός από τα διάφορα γλυκίσματα μπορείτε να σερβιριστείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τον καφέ σας, από το πρωί ως το βράδυ.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τα προϊόντα του «SUGAR HOUSE» σε ένα vintage, ειδικά διαμορφωμένο, χώρο στον όροφο, όπου εκτός των άλλων μπορείτε να διοργανώσετε και τα δικά σας πάρτι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσοτερα γλυκά ειναι ιδιαίτερα και δε θα τα βρείτε πουθενά. Oι αλχημείες σε όλο τους το μεγαλείο! Xαρακτηριστικο παράδειγμα η γκιουζέλ, το κισμέτ και η σαρλότ με βύσσινο. Μεγάλο πλεονέκτημα του καταστήματος, το χειροποίητο ιταλικό παγωτό σε περισσότερες από 30 διαφορετικές γεύσεις, που παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σας σε έναν πανέμορφα διακοσμημένο χώρο με τζαμαρία!  

Ασφαλώς, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο «SUGAR HOUSE», δεν είναι άλλο από το λαχταριστό «Choco Kebab», ένα σοκολατένιο γύρο που σερβίρεται σε κρέπα, προσθέτοντας μαζί όποιο άλλο γλυκό εσείς επιθυμείτε...

Περιηγηθείτε φωτογραφικά στο SUGAR HOUSE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey