"Jogabonito" και στη Μυτιλήνη!

28/11/2016 - 20:15

Το τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου (5x5) "Jogabonito", μετά την επιτυχημένη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, έρχεται και στην πόλη της Μυτιλήνης, στο MFC Spanos της Παναγιούδας!

Η περσινή διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με 32 ομάδες και 250 ποδοσφαιριστές να διεκδικούν στη συμπρωτεύουσα 6 υποτροφίες στα ΙΕΚ Ακμή! Φέτος, στην παρέα του "Jogabonito" προστίθεται η Μυτιλήνη, η Αθήνα και τα Ιωάννινα.

Εμπνευστής και διοργανωτής του τουρνουά είναι ένας παλιός γνώριμος των λεσβιακών γηπέδων, με επιτυχημένο πέρασμα όχι μόνο από τον Αιολικό, αλλά και από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ο λόγος για τον Χρύσανθο Λευκαρίτη, που σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Σπανό θα φέρουν τον 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά "Joga Bonito" στο νησί μας, στις εγκαταστάσεις του ΜFC Spanos, στην Παραλία Μόριας.

Πλην της Μυτιλήνης, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε 7 ακόμα αθλητικά κέντρα, τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα στα Γιάννενα. Οι 8 νικήτριες ομάδες από κάθε αθλητικό κέντρο θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο 15ήμερο του Μαΐου, σε διάρκεια δύο ημερών. Οι ομάδες από Αθήνα, Μυτιλήνη και Ιωάννινα θα φιλοξενηθούν δωρεάν από τη διοργάνωση, ενώ επίσης θα καλυφθούν και τα έξοδα μεταφοράς τους.

Πληροφορίες-Όροι συμμετοχής:

  • Το Τουρνουά είναι 5x5 (4+1). Το κόστος της εγγραφής είναι 5€/άτομο (με την εγγραφή οι παίκτες θα λαμβάνουν ένα προνομιακό "Jogabonito" πάσο, με το οποίο θα έχουν εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις)
  • Η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να διατηρεί στο δυναμικό της, από 5 έως 10 παίκτες. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα, να προσθέσει κάποιον παίκτη (ενημερώνοντας τη διοργάνωση και εκπληρώνοντας την εγγραφή) ή να αφαιρέσει κάποιον, μέχρι την έναρξη της Β' φάσης (νοκ-άουτ).
  • Σε κάθε αθλητικό κέντρο θα συμμετέχουν αυστηρά 16 ομάδες, που θα χωριστούν σε 2 ομίλους (Α & Β) των 8 ομάδων και θα κάνουν ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών (2 φορές με την κάθε ομάδα). Οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, βάσει βαθμολογίας θα περάσουν στη Β' Φάση (νοκ-άουτ) και θα παίξουν χιαστί με τις ομάδες του άλλου ομίλου. Π.χ 1ος Α vs 4ος Β. Θα ακολουθήσουν τα ημιτελικά και ο τελικός του αθλητικού κέντρου, όπου θα προκύψει ο νικητής που θα πάρει την πρόκριση για τη τελική φάση του "Joga Bonito" στη Θεσσαλονίκη.
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που δεν θα προκριθούν στη φάση των νοκ-άουτ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα τοπικά δώρα σε κάθε πόλη, τα οποία θα ανακοινωθούν στη συνέχεια από τη σελίδα των διοργανωτών στο fb και από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΩΡΑ ΝΙΚΗΤΏΝ:

1ος: Το μεγάλο δώρο το οποίο θα κερδίσει η πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου Πανελλήνιου τουρνουά "Jogabonito" είναι: 8 εισιτήρια, σε αγώνα ομίλου Champions League μεγάλης ομάδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Περιλαμβάνει επίσης τα αεροπορικά εισιτήρια για τους 8 τυχερούς, όπως επίσης και τη διαμονή τους για 1 ή 2 βράδια στην πόλη που θα γίνει ο αγώνας.

2ος: 3ήμερο ταξίδι σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το οποίο θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της σεζόν και πριν ξεκινήσει η τελική φάση!

3ος: Αθλητικό υλικό μεγάλης αξίας από την εταιρεία που θα ντύσει τις ομάδες 

4ος: Γυαλιά Ηλίου από την εταιρεία OJO Sunglasses

Επίσης θα δοθούν πολλά τοπικά δώρα για τις ομάδες που δεν θα προκριθούν στη φάση των νοκ-άουτ και πολλά δώρα έκπληξη, θα δοθούν στη διάρκεια της σεζόν (π.χ καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, fair play)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey