Πρώτος ο Γιάννης στη λίστα του ESPN με τους καλύτερους παίκτες κάτω των 25 ετών

18/03/2018 - 21:10

@nba

Κορυφαίος παίκτης του NBA, στις ηλικίες κάτω των 25 χρονών, αναδείχτηκε ο Γιάννης βάσει των ESPN. Το αθλητικό κανάλι τον τοποθέτησε πρώτο ανάμεσα στους νέους σε ηλικία παίκτες, αποδεικνύοντας ότι διανύουμε την εποχή Αντετοκούνμπο!

Ο «Greek Freak», όπως τον αποκαλούν παγκοσμίως, έχει κάνει τον κόσμο του μπάσκετ να παραμιλάει, καθώς στα 5 χρόνια καριέρας του στο NBA έχει απογειωθεί στην κυριολεξία. Από την πρώτη χρονιά ως «ρούκι» φάνηκε να ξεχωρίζει, έχοντας την 1η θέση στα κοψίματα ενώ ήταν ο 7ος καλύτερος παίκτης συνολικά ανάμεσα στους νεοφερμένους. Ήταν η εποχή που ο Γιάννης είχε μέσο όρο πόντων 6,8…

Δύο χρόνια μετά, το 2015, κατάφερε να είναι ο νεότερος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που έσπασε το φράγμα των χιλίων πόντων. Τα «ελάφια» έβλεπαν τον παίκτη να δυναμώνει, αλλά ίσως δεν φανταζόταν ότι λίγα χρόνια μετά θα είχαν στην ομάδα τους έναν από τους καλύτερους παίκτες του NBA! Το 2017 έλαβε το βραβείο του MIP (Most Improved Player) καθώς η πορεία του μόνο απαρατήρητη δε θα μπορούσε να περάσει.

2018 πλέον και ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ. Σημειώνοντας φέτος το 9ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του, ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στην ιστορία των Μπακς. Συμμετέχοντας δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο All Star Game, ήρθε μόλις δεύτερος σε ψήφους πίσω από τον LeBron James. Τι να πει κανείς για τον παίκτη που έχει πια μέσο όρο 27 πόντους και 10 ριμπάουντ; Αγαπημένο του Γιάννη το νταμπλ-νταμπλ, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι! Πρώτος έρχεται και σε λεπτά συμμετοχής στο NBA, κι ας είναι 23 χρονών. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες και όπως όλα δείχνουν, το κασέ του συνεχώς θα ανεβαίνει!

Διαμάντι αγόρασαν οι Μπακς πριν 5 χρόνια και ο Γιάννης έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα με τις επιδόσεις του. Στην 7η θέση της κατάταξης για την Ανατολική Περιφέρεια, ο Αντετοκούνμπο φροντίζει να σκοράρει διψήφιους αριθμούς και να αρπάζει όσα περισσότερα ριμπάουντ μπορεί για να ανέβουν ψηλότερα. Πριν τα επερχόμενα παιχνίδια με Νικς, Γκρίζλις, Μάτζικ και Χοκς, ο Γιάννης δήλωνε ότι θέλουν τη νίκη και μόνο. Η μισή διαδρομή έχει γίνει, καθώς ο Greek Freak ισοπέδωσε τους Νικς σκοράροντας 28 πόντους και παίρνοντας 10 ριμπάουντ, ενώ πέρασε εύκολα και από το Μέμφις σκοράροντας 20 πόντους σε 28 λεπτά.

Ο Γιάνναρος φαίνεται έτοιμος για όλα. Τα πράγματα είναι δύσκολα για το πρωτάθλημα με Ράπτορς, Σέλτικς, Πέισερς και Καβαλίερς να είναι πολύ δυνατοί στην Ανατολική πλευρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μένει να δούμε ακόμα πολλά από αυτόν τον απίστευτα ταλαντούχο παίκτη, καθώς είμαστε μόνο στην αρχή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey