Προπονητικό καμπ της Ίντερ στη Λήμνο!

20/05/2018 - 14:59

Πώς θα σας φαινόταν να δοκιμάζατε τις δυνατότητές σας σε ένα προπονητικό καμπ με την υπογραφή της ιταλικής Ίντερ, παρουσία προπονητών των «νερατζούρι» και συνολικά 5 παιδιά να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στο Μιλάνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για ένα σούπερ τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο; Ε, λοιπόν αυτό θα γίνει πράξη στη Λήμνο!

Το Inter Academy Camp Greece ξεκινά τις τέσσερις φετινές του περιοδείες από το Κοντοπούλι της Λήμνου, πριν βρεθεί σε Αθήνα (18-23/6), Μετέωρα (25-30/6) και Σαντορίνη (2-7/7), διδάσκοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τις βασικές του αρχές. Διοργανωτές, ο κορυφαίος ιταλικός σύλλογος σε συνεργασία με τον βετεράνο άσο, Λάμπρο Χούτο. Μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που θα λάβει μέρος!

Εμπνευστής της προσπάθειας που θα γίνει στο νησί του βορείου Αιγαίου, ο Ντέμης Ζώνας, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Ηφαιστία Κοντοπουλίου και έζησε από κοντά τι θα πει ποδόσφαιρο στη Λήμνο. Το προπονητικό καμπ θα φιλοξενηθεί εκεί 11-16 Ιουνίου, θα είναι υψηλού επιπέδου και μόνο η παρουσία προπονητών της Ίντερ σε αυτό, αρκεί.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά 5 έως 17 ετών, αγόρια και κορίτσια, ανεξάρτητα από το επίπεδο, την εμπειρία κλπ. Στην ομαδική επιλογή, θα ληφθεί υπόψη ότι κάθε παιδί θα λάβει επαρκή κατάρτιση, έτσι ώστε να συνδυαστεί η γνώση με τη διασκέδαση! Κάθε παιδί θα λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής και αξιολόγησης από το επίσημο Inter Academy Camp και φυσικά επαρκή τεχνική και τακτική κατάρτιση!

Οι διοργανωτές εγγυώνται την παρουσία ενός τεχνικού συντονιστή, τριών προπονητών ποδοσφαίρου και ενός προπονητή τερματοφυλάκων της Inter, που θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά σε όλα τα προπονητικά καμπς.

Το μεγάλο έπαθλο είναι η ευκαιρία που θα δοθεί σε 5 παιδιά να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στο Μιλάνο, σε ρυθμούς Ίντερ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το τριήμερο της παραμονής τους στην Ιταλία θα περιλαμβάνει: Προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο ακαδημιών της Ίντερ, συνάντηση και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ιταλικού συλλόγου, επίσκεψη στο Στάδιο «Τζουζέπε Μεάτσα», στην αίθουσα τροπαίων και στο μουσείο των «νερατζούρι», αλλά και παρακολούθηση ενός αγώνα της Ίντερ κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα τα παιδιά θα υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη, καθώς και παρουσία ιατρού στη διάρκεια των καμπς. Μάλιστα θα δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ιατρικές τους εξετάσεις, να τις πραγματοποιήσουν στο χώρο των γηπέδων πριν την έναρξη των προπονήσεων, μαζί με πελματογράφημα. Επίσης, κατά τη διάρκεια των καμπς θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια προπονητικής για Έλληνες προπονητές από το τεχνικό επιτελείο της Inter Academy, ενώ θα δοθούν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί διαχωρίζεται σε τρία πακέτα. Το Basic έχει 200€, το Silver 250€ και το Gold 300€. Oι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά στο www.interacademy.gr.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey