Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

11/09/2018 - 16:48

Τα νέα της καταστήματα στη Μυτιλήνη εγκαινίασε η εταιρεία «Αιολικά Παιχνίδια ΑΕ» σε δύο διαδοχικές τελετές την περασμένη Παρασκευή, συμπληρώνοντας ουσιαστικά ένα χρόνο δραστηριοποίησης στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών, μαζί με το πρώτο της κατάστημα OPAP Play που λειτουργεί από πέρυσι στην Καλλονή, αλλά και το αντίστοιχο OPAP Play στην Προκυμαία της Μυτιλήνης.

Χρονικά, εγκαινιάστηκε πρώτο το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της Ερμού 167, μέσα στην Αγορά. Ο εκ των ιδιοκτητών, Άρης Λαζαρής, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο κατάστημα «ως κάτι περισσότερο από ένα πρακτορείο. Έναν πραγματικό χώρο πολιτισμού». Και δεν έχει άδικο. Από τη στιγμή που θα πατήσει κάποιος το πόδι του στη στοά, που οδηγεί προς το κατάστημα, αισθάνεται δέος από όσα αντικρίζει. Αριστερά, τον τοίχο κοσμούν παλιά δελτία ΠΡΟ-ΠΟ άλλων εποχών, αφίσες του Οργανισμού από προηγούμενες δεκαετίες, καθώς και λαχεία.

Προχωρώντας, είναι αδύνατο να μη νιώσει δέος. Το βλέμμα πέφτει πάνω στις φανέλες Λέσβιων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, δοξάζοντας το νησί μας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η καταπράσινη ρετρό εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την ιδιόχειρη υπογραφή του Χάρη Γραμμού, του μοναδικού Μυτιληνιού παίκτη που έχει αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Πλάι του, η ερυθρόλευκη εμφάνιση του Πραξιτέλου Βούρου στον Ολυμπιακό, αλλά και εκείνη του Γιώργου Μανούσου από τον Ατρόμητο Αθηνών. Μαζί τους, η κιτρινόμαυρη εμφάνιση του Μιχάλη Παυλή στην ΑΕΚ, αλλά και του Στρατή Βαλιού στην ΑΕΛΚ, καθώς επίσης και του Παναγιώτη Χρόνη από τον Αιολικό!

Μπαίνοντας στα ενδότερα, η άνεση συναντά ξανά την αθλητική ιστορία. Τον μεγάλο τοίχο της σάλας κοσμεί μια τοιχογραφία με τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του Αιολικού, πλαισιωμένους από αποκόμματα εισιτηρίων ιστορικών αγώνων της «χρυσής εποχής» της ομάδας της Μυτιλήνης στη Β’ Εθνική.   

Λίγη ώρα αργότερα, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στο έτερο κατάστημα ΟΠΑΠ στην Προκυμαία Μυτιλήνης, για να ευχηθούν «καλές δουλειές», λαμβάνοντας ξανά και ξανά την απάντηση για «καλά κέρδη» από τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης, τον Άρη Λαζαρή και τον Ιγνάτη Ψωμά, καθώς και τον Θεμιστοκλή Τσίγκο που δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών και ήταν εκείνος που έφερε σε επαφή τους δύο Λέσβιους επιχειρηματίες με τον ΟΠΑΠ.

Χαρακτηριστικό και των δύο νέων καταστημάτων του ΟΠΑΠ στην πόλη μας είναι οι άνετοι χώροι για τον παίκτη – πελάτη και οι διαθέσιμες επιλογές. Στους τοίχους υπάρχουν τηλεοράσεις, που βρίσκονται τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν στον παίκτη κάθε διαθέσιμη πληροφορία για όλα τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στον εξωτερικό χώρο και των δύο καταστημάτων υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες για να μπορεί κανείς να απολαύσει και τον καφέ του, κυνηγώντας την τύχη του, παρακολουθώντας τηλεοπτικά τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Όπως τόνισε μετά τον αγιασμό ο κ. Λαζαρής, στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει τη δραστηριοποίησή της στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών, επεκτεινόμενη και στο γειτονικό νησί της Χίου, με στόχο να ανοίξει εκεί και πέμπτο συνολικά κατάστημα. Οι δύο επιχειρηματίες τόλμησαν να επενδύσουν σε μια εποχή που η χώρα μας διανύει περίοδο οικονομικής κρίσης, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση υπάρχουν και νέες επενδύσεις, οι οποίες βοηθούν μάλιστα να βρουν δουλειά νέοι συμπολίτες μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα καταστήματα που λειτουργεί η εταιρεία «Αιολικά Παιχνίδια ΑΕ» στη Λέσβο απασχολούνται αυτή τη στιγμή περισσότερα από 20 άτομα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μετά το πέρας της εκδήλωσης ένα cocktail στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργούσε έξω από το κατάστημα, αλλά και finger food από τον μπουφέ που είχε στηθεί εντός αυτού.

Το προσωπικό ήταν πάντα με το χαμόγελο, εξυπηρετώντας όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και δοκίμασαν την τύχη τους. Και παραμένει με το χαμόγελο, επιθυμώντας να μοιράσει πολλά κέρδη σε όλους. Μια δοκιμή θα σας πείσει...

Φωτογραφίες | foititelia.gr & Ιγνάτης Τσικνής

Επιμέλεια | Βαγγέλης Παπαντώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey