Κυκλοφορεί ο Αγωνιστικός Οδηγός 2018-19!

01/10/2018 - 14:58 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2018 - 15:32

Στα χέρια τους θα έχουν σε λίγες ημέρες οι φίλαθλοι της Λέσβου τον Αγωνιστικό Οδηγό 2018-19, που στο ξεκίνημα κάθε περιόδου εκδίδει η αθλητική ιστοσελίδα SportLesvos.gr και διανέμει εντελώς δωρεάν σε γήπεδα και κεντρικά σημεία του νησιού.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο οδηγός τσέπης που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού, θα κυκλοφορήσει σε 4.000 αντίτυπα. Στις σελίδες του περιλαμβάνονται όλα τα αγωνιστικά προγράμματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με αναλυτικές ημερομηνίες διεξαγωγής: Super League, Γ’ Εθνική, Α’ και Β’ ΕΠΣ Λέσβου, Α’ Κατηγορία Μπάσκετ ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και το Κύπελλο Λέσβου «Γεώργιος Καρέκος» φιλοξενούνται στις 68 σελίδες του.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία χρονιά όλους τους χορηγούς που συνέδραμαν στην έκδοση του Αγωνιστικού Οδηγού 2018-19 με τη διαφήμισή τους. Ειδικότερα, την επιχείρηση ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΕ, μέσα από τα ΟΠΑΠ Store και ΟΠΑΠ Play της οποίας σε Μυτιλήνη και Καλλονή θα διανέμονται φέτος έξτρα αντίτυπα του οδηγού τσέπης σε όλους τους φιλάθλους της Λέσβου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey